22.30 -

publicerat i <3;
Hello!

Blogg.se är riktigt segt just nu, det tog flera minuter att logga in. Hursomhelst, jag ska gå och sova nu. Är ganska trött. Har räknat matte lite av kvällen och ätit kexchoklad. Fick en stor kexchoklad av Hasse på badmintonen som tack för att jag stod i lotteriet! ☺

Imorgon blir det som sagt stan med Linn, som hälsar på också. Men nu ska jag sova, godnatt

19.02 - Badminton

publicerat i <3;
Hejsan! Jag kom just hem från badmintonträningen. Jag hade blandat ihop måndag och onsdagsträningen så jag trodde jag började halv 7 men mamma ringde kvart över 5 och sa att vi skulle åka om 10 minuter. Panik. Och jag satt och bakade i köket. Så jag fick slänga i mig en macka och sätta på mig kläderna, sen var det att åka direkt. Såklart fick jag håll på träningen, great!

Nu ska jag äta lite mat. Sen ska jag duscha och eventuellt göra lite matte! Jag behöver komma ifatt klassen!

Jag brände över lite Johan-filmer till en DVd-skiva så jag fick lite mer minne på datorn, det behövdes verkligen!

Nu ska jag dra, ses ♥

Jag kokade smör, haha. Och min kamera fick för sig att ställa in sig på 2 megapixlar, fy fan. Vilken kass kvalitet. Men smör är det i alla fall.


Ännu en bild med värdelös kvalitet. Stå ut.

090831 - Skola, badminton, choklad & Linn

publicerat i <3;
Hej alla! Jag har kommit hem från skolan för ett tag sen. Har tvättat bort allt smink och bytt till mjukisbyxor och pratat med Linn i telefon! Imorrn kommer hon till Berzan och hälsar på, sen ska vi gå på stan. Sen ska jag dra hem medan hon spelar trummor, sen ska vianmäla oss till Liseberg och sen ska vi på konfirmation.

Om nån timme eller så ska jag på badmintonträning också men först ska jag gå enr och baka chokladmuffins med blockchoklad i! Hehe, jag vet, chokladberoende. Haha! Imorgon ska vi få god skolmat förresten, tacobuffé. Himmelrike, oh yeah. Problemet är att vi har så korta luncher. Den längsta är 1 timme på onsdagar. Denna vecka ska den lunchen tillbringas på Mc DOnalds med tjejerna! ;)

Nu ska jag ner och baka, vi hörs sen! ♥Sommarminnen ♥